Πολυγαμιών παράδοξα


Στα παράδοξα κυκλοφόρησε η είδηση του 48χρονου άραβα που είχε αποκτήσει από 8 γυναίκες 46 παιδιά, συστήνοντας την ψαροφαγία αντί του Βιάγκρα.
Ο δυστυχής ήταν ζωντοχήρος από τις 5 προηγούμενες συζύγους κι επειδή σαν καλός μωαμεθανός ζούσε τώρα μόνο με 3, έψαχνε και για μια δεκαπεντάρα, προφανώς όχι ανάμεσα στις 23 κόρες του.
Στο εξ ίσου μουσουλμανικό Ιράκ 36χρονη είχε παντρευτεί πολιτικά με 8 άνδρες. Δε διαφήμιζε κανένα χάπι, αλλά βάλθηκαν να την τιμωρήσουν κι από πάνω όταν ο 8ος σύζυγος βγαίνοντας απ’ τη φυλακή αναρωτήθηκε την κλασική ανδρική απορία «Βρε γυναίκα, τίνος είναι τα παιδιά;».
Επειδή σ’ αυτή την περίπτωση τα πρακτορεία δεν αναζήτησαν τις λεπτομέρειες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μετά τον πόλεμο στο Ιράκ λόγω της λειψανδρίας, η κυβέρνηση επιδοτεί τους γάμους εισάγοντας μάλιστα και συζύγους που συνήθως παντρεύονται με κάποιαν Ιρακινή, που την εγκαταλείπουν με τα παιδιά της μετά την είσπραξη του επιδόματος.
Έτσι η Ιρακινή που διατηρούσε ταυτόχρονα 8 άνδρες (στον άνδρα το Κοράνι επιτρέπει μόνο μέχρι 4) μάλλον δεν το έκανε από σεξουαλική υπερδραστηριότητα, (το τρίτο έως και το μισό του γυναικείου πληθυσμού ποτέ δεν έχει νιώσει οργασμό, λένε οι έρευνες) αλλά από οικονομική ανάγκη.
Μήπως άλλωστε πάντα έτσι δε γινόταν στις γυναίκες;

Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο γιος σου στο Ναυτικό

Ο Τηλέμαχος από τη Δίβρη δεν έφυγε ποτέ

Τα Λουβιάρικα της Σαντορίνης